SoXRa s.r.o., Semmelweis Ignác egészségügyi központ, Senný trh 6, Komárno, Tel: +421/35/7714 560,561 mobil: +421 911 500 052
     
Rólunk
Digitális röntgen
 Panoráma röntgen
Mammográfia
Ultrahang
 Rendelési idő
Partnereink
 Árjegyzék
Elérhetőségeink
Galéria
   
     

   
Digitális röntgen

DIGITÁLIS RÖNTGENDIAGNOSZTIKA

A röntgenkép röntgensugarak (elektromágneses hullám) létrehozásával keletkezik. A röntgenfelvételeket a tüdő, a szív és a csontváz láthatóvá tétele céljából alkalmazzák.
         

MELLKASRÖNTGEN

Ez a vizsgálati módszer a tüdő és a szív működésének, a bordák és a mellhártya állapotának értékelésére szolgál. Kimutatható általa például a tüdőgyulladás, a tüdőtumor, a szív működésének rendellenességei, a vérrög stb.

A vizsgálat ideje nem haladja meg az egy órát, és a páciens részéről nem igényel semmiféle előkészületet. Várandós nőkön csak nagyon indokolt, kivételes esetben végezhető röntgenvizsgálat!

CSONTVÁZRÖNTGEN

Ez a vizsgálati módszer a csontok, a forgók, a csuklók értékelésének módja, mely a csonttörések, csontkopások, csontgyulladások vagy tumorok diagnosztizálására alkalmas. Gyakran a gyógyulási folyamat ellenőrzése céljából alkalmazzák.

A vizsgálat ideje nem haladja meg az egy órát, és a páciens részéről nem igényel semmiféle előkészületet. Várandós nőkön csak nagyon indokolt, kivételes esetben végezhető röntgenvizsgálat!
   
    Postacím: SoXRa, s.r.o., Krivá 4, Postafiók 78, 94501 Komárno, Szlovákia, E-mail: soxra@soxra.com